ORGANITZA UN EDCAMP

Com començar a organitzar el teu edcamp?

Vols organitzar un edcamp? Segueix els 3 passos següents!

 1. 1
  Descarrega’t el kit metodològic del projecte edcamp: hi trobaràs la Guia “Com organitzar un Edcamp” i diferents materials que t’ajudaran a planificar el teu primer Edcamp. No ho dubtis, aquí trobaràs tota la informació que necessites!
 2. 2
  Dóna’t d’alta com a organitzador i gestiona l’espai web del teu edcamp amb totes les prestacions que necessites, des d’aquest mateix site i de forma totalment autònoma i gratuïta.
 3. 3

El kit metodològic edcamp

Decarrega't els següents materials

Et proposem diferents materials perquè tu i el teu equip pugueu organitzar un edcamp de la forma més ràpida i senzilla possible. Aquí trobareu tots els materials en format PDF i en format obert perquè pugueu fer-vos vostre el contingut i proposar-nos qualsevol millora.

Aquesta és la idea: que pugueu ampliar, modificar o afegir allò que considereu clau i que entre tots puguem millorar i difondre tots els materials. Per això l’edcamp és un moviment viu!

Alta per a organitzadors

Donar-te d’alta com a organitzador al web del moviment edcamp de Catalunya té molts avantatges:

 1. 1
  El teu edcamp apareixerà en aquesta web amb tota la informació perquè qualsevol persona pugui inscriure-s’hi i participar-hi: data, lloc, tema, contacte, etc.
 2. 2
  Si ho vols, també et permetrà crear un web propi per al teu edcamp de forma autònoma i completament gratuïta. Un cop donat d’alta amb el teu usuari podràs gestionar tots els teus continguts i accedir a un mòdul de gestió d’inscripcions privat per tal de gestionar tota la participació al teu edcamp.
 3. 3
  Publicar totes les notícies o novetats vinculades al teu edcamp en el Blog del projecte.
 4. 4
  Gaudir de tota la difusió, comunicació i facilitats que el projecte edcamp posa al teu abast.

No t’ho deixis perdre i dóna’t d’alta ja! I si tens qualsevol dubte contacta amb l’equip del projecte i te’l resoldrem.

 • He llegit i accepto l'avís legal

 

Contacta

Si tens algun dubte sobre el projecte edcamp, estarem encantats de donar-te resposta. Anima’t i participa-hi!