Blog

L'Edcamp Adults ja treballa en els preparatius de la trobada

  • 13/10/2017

Aquesta setmana els organitzadors de l'Edcamp Adults ens hem trobat per preparar la trobada de l'11 de novembre. I ateses les dificultats que tenim per trobar-nos, hem fet una reunió virtual. Així, entre la connexió via Skype i el treball amb el document organitzatiu penjat al Drive, hem posat fil a l'agulla perquè l'Edcamp Adults sigui un èxit.

De fet, ja ho és perquè les inscripcions van força bé. A dia d'avui superem els 60 inscrits. Però fins al dia 11 de novembre tenim temps de superar aquesta xifra. Per espai no us preocupeu perquè ja tenim confirmat que podrem celebrar l'Edcamp al CFA Can Batlló. I us assegurem que és un lloc molt acollidor i amb molt d'espai perquè estiguem ben amples.

A mesura que s'acosti la data, us informarem de com van els preparatius. Ara el més important és que us hi inscriviu. I fem una crida als que ja s'hi han inscrit perquè facin difusió a les seves escoles, entre les companys de feina i amics. Volem fer una crida també a les escoles d'adults perquè participin d'aquesta experiència. Poden venir professors, caps d'estudi, directors, alumnes, ... Tothom serà benvingut a l'Edcamp i tothom hi trobarà allò que busca.

Així doncs, nosaltres continuem treballant per organitzar el primer edcamp d'educació d'adults. No ens perdeu la pista!

trobada+virtual+edcamp+adults

Fer click sobre les imatges per ampliar

Contacta

Si tens algun dubte sobre el projecte edcamp, estarem encantats de donar-te resposta. Anima’t i participa-hi!

PUJAR