Blog

Ebre Digital es fa ressò del primer Edcamp d'Alumnat de Terres de l'Ebre

  • 24/10/2019

A Ebre Digital han publicat una notícia sobre l'Edcamp d'alumnat de Terres de l'Ebre. Aquesta jornada l'han organitzat els i les estudiants de 4t d'ESO de l'IE Daniel Magrané, amb el propòsit d'oferir un espai per a que el jovent pugui aportar el seu punt de vista al voltant del sistema educatiu català. Reproduïm un fragment de l'article:

 

L’activitat que ha preparat l’alumnat del Daniel Mangrané, acollirà més de cent alumnes i tindrà lloc entre les 9h i les 14 h. Consistirà en una jornada amb diferents parts clarament diferenciades: assemblees, dinàmiques de cohesió, activitats esportives i artístiques.  L’objectiu és compartir aprenentatges, coneixements, inquietuds i passions sobre l’educació a partir de propostes que empoderin l’alumnat i fomentin la seva participació activa. A més de l’alumnat de 4t d’ESO de l’Institut Escola Daniel Mangrané, també hi participarà l’alumnat de l’Institut de Tecnificació d’Amposta, de l’Institut Despuig i Dertosa de Tortosa i de l’Institut Escola 3 d’abril de Móra.

 

Vols saber-ne més? Llegeix l'article en el següent enllaç:https://ebredigital.cat/2019/10/23/un-centenar-dalumnes-deso-compartiran-experiencies-a-lins-daniel-mangrane/?utm_source=TW&utm_medium=xarxes-socials&utm_campaign=EbreDigital.cat

 

 

edcamp+6+%281%29

Fer click sobre les imatges per ampliar

Contacta

Si tens algun dubte sobre el projecte edcamp, estarem encantats de donar-te resposta. Anima’t i participa-hi!

PUJAR