Blog

PER QUÈ EL NOSTRE LOGO ÉS EL QUE ÉS?

  • 19/01/2017

Ha arribat el moment d’explicar-vos com va néixer el nostre logotip.

Després d’estudiar logos d’Edcamps d’arreu, vam decidir que volíem que el nostre inclogués trets distintius del lloc on es celebrarà i recollís què significa per nosaltres Edcamp.

Amb l’ajuda de la dissenyadora gràfica Alba Màdico (@alba_slak a instagram / planetaslak.blogspot.com) ,  vam crear el que avui és el nostre logo del projecte.

Amb les ones de la bandera de Badalona, volem reflectir no només la situació geogràfica de la trobada, sinó el fluir que esperem que creï entre els assistents de l’Edcamp que proposem. A sobre de les ones hem incorporat diferents símbols que representen què és i que esperem que ens aporti l’organització de la jornada. Tanmateix, els símbols representen  els següents missatges que volem oferir als participants: una motxilla plena d’aprenentatges, unes sabates que ens engresquin a seguir fent camí, un munt d’idees (bombeta) creades a partir de la xarxa de relacions, ser un granet de sorra en el procés de creixement (escala) de tots nosaltres, i tot això des de la passió (cor) que tots tenim vers l’educació.

Amb molta il·lusió i ganes de tirar endavant la trobada amb la vostra ajuda el proper 18 de febrer de 2017 al Centre Cívic de La Salut a Badalona. Us esperem per compartir la nostra passió per la educació. 

logo+definitiu+lateral
logo+definitiu+petit+%281%29

Fer click sobre les imatges per ampliar

Contacta

Si tens algun dubte sobre el projecte edcamp, estarem encantats de donar-te resposta. Anima’t i participa-hi!

PUJAR