Blog

Edcamp Summit 2018, acció i aprenentatge des de l’inici fins al final!

  • 26/10/2018

El dissabte 6 d’octubre vam celebrar l’Edcamp Summit 2018, la segona trobada anual de la comunitat edcamp on tothom hi era convidat: edcampers d’arreu de Catalunya, membres d’equips impulsors d’edcamps territorials, mentores i mentors de la xarxa de mentoria i persones com tu, interessades i apassionades per l’educació, que volien aprendre i compartir plegades per seguir sumant i aportant a la transformació educativa del país.

Vols saber quina experiència edcamp vam viure?

El nostre repte era crear espais de reflexió i de generació de noves estratègies i propostes per enfortir la comunitat edcamp i la seva metodologia, per tal que el moviment segueixi escampant-se. Per aconseguir-ho, vam compartir una sèrie de tallers per fer i viure edcamps vibrants, preparats i dinamitzats per la pròpia xarxa de mentoria i per equips impulsors d’edcamps. En aquests tallers, les persones participants s’emportaren:

- Noves dinàmiques d’inici i finals súper energètiques de cooperació i coneixença que segur que podreu viure a algun dels propers edcamps, amb el suport i la facilitació de la Núria Sabaté.

- Eines per reflexionar i aprofundir en la manera com aprenem als edcamps amb en Xavier Pujol.

- Com implementar un nou format, l’edcamp repte, amb el qual els edcampers vam practicar també diferents formes de realitzar un mapa de sessions amb l’Alberto Esteban, en Pep Prat i l’Estel Paloma.

- I un munt d’estratègies súper efectives de comunicació que es poden aplicar abans, durant i després d’un edcamp de la mà d’en Miquel Valls, l’Ana Tarin i la Rosa Ruíz de l’edcamp Les Franqueses.

Després d’haver assistit a uns tallers plens a vessar de noves eines i aprenentatges, va arribar la segona part de la summit: vam vivenciar un edcamp repte, una nova modalitat de trobada orientada a cocrear respostes pràctiques a reptes educatius molt concrets, que en breu posarem a disposició de tota la comunitat edcamp! No perdis el fil de les novetats!

Això sí, el que tothom té clar, com digué una de les persones participants a la trobada, és que el moviment edcamp és immens.

Moltes gràcies edcampers, fins la propera!

whatsapp+image+2018 10 17+at+10.57.45+%281%29
img 0450
whatsapp+image+2018 10 17+at+10.57.46

Fer click sobre les imatges per ampliar

Contacta

Si tens algun dubte sobre el projecte edcamp, estarem encantats de donar-te resposta. Anima’t i participa-hi!

PUJAR