Blog

Es posa en marxa l'Edcamp Adults

  • 24/07/2017

Després de mesos de preparació, podem anunciar que l'Edcamp Adults i Educació al Llarg de la Vida ja és un fet. La data serà l'11 de novembre al Centre de Formació d'Adults Can Batlló de Barcelona. 

L'objectiu és que l'Edcamp Adults esdevingui un espai obert per compartir visions, opinions, recursos, projectes, pràctiques d'aula, metodologies, línies d'actuació per a l'educació d'adults i tot el que vulgueu.

Volem, doncs, fer una crida a la participació en aquest edcamp a professors/es d'escoles d'adults que depenguin del Departament d'Ensenyament, que siguin de titularitat municipal o espais comunitaris d'educació d'adults, professors/es en actiu o jubilats/des, tècnics/ques i regidors/es d'educació, professionals d'altres àmbits vinculats amb persones adultes (psicologia, pedagogia), alumnes i exalumnes de centres de formació d'adults, etc. Tots i totes sereu benvinguts/des perquè pugueu proposar un tema i compartir-lo amb tothom. 

Si us interessa, poseu-vos en contacte a través del formulari que trobaràs en aquest enllaç. Posa el teu nom i cognoms, un correu electrònic i en l'apartat de comentaris, indica que et vols inscriure a l'#EdcampAdults. Per estar al cas de totes les novetats, també podeu seguir-nos a Twitter amb el nom @EdcampAdults. 

Us hi esperem! 

Fer click sobre les imatges per ampliar

Contacta

Si tens algun dubte sobre el projecte edcamp, estarem encantats de donar-te resposta. Anima’t i participa-hi!

PUJAR