Blog

Generem nodes d'aprenentatge després dels edcamps!

  • 20/11/2018

Com podem fer per aprofundir en aquells temes que han sorgit en un edcamp, un cop aquest ha finalitzat? Com puc seguir aprenent amb aquelles persones que tenen interessos i motivacions semblants a les meves? Un grup d'edcampers, a l'Edcamp Summit 2018, es proposaren donar resposta a aquestes qüestions i pensaren que la millor forma de fer-ho és generant grups de treball o de recerca que puguin seguir aprofundint i dissenyant estratègies al voltant dels temes educatius que han sorgit als edcamps i que són del seu interès, o bé generant nous edcamps temàtics.

Com fer-ho? Es proposen diverses eines que podrien ser d'utilitat a l'hora de generar aquests grups d'interès:

  • Crear una nova figura als edcamps, l'observador/a, que tindrà com a objectiu detectar quins són els principals temes d'interès que es van desenvolupant als edcamps. Aquests temes detectats seran la llavor des d'on podrien néixer nous edcamps o nodes d'aprenentatge segons interessos.
  • Potenciar els documents col·laboratius que es generen als edcamps i als nodes d'aprenentatge, de forma que cada cop més gent pugui fer seus els aprenentatges edcamp.
  • Crear un espai virtual per poder seguir compartint aquests aprenentatges i vincular a les persones que estan interessades en un mateix tema.

T'animes a seguir construïnt coneixement col·lectiu durant i després dels edcamps? 

whatsapp+image+2018 10 17+at+10.57.45+%282%29

Fer click sobre les imatges per ampliar

Contacta

Si tens algun dubte sobre el projecte edcamp, estarem encantats de donar-te resposta. Anima’t i participa-hi!

PUJAR