Blog

Fes teus els nous formats edcamp!

  • 08/11/2018

Al taller "Fes teus els nous formats edcamp!", les persones participants van poder viure en primera persona els tres nous formats d’Edcamp que el projecte edcamp us proposararem properament, les característiques de cadascun d’ells i les diferències amb el format original d’Edcamp que s’ha anat fent fins ara.

Aquests nous format parteixen d’un repte general i de propostes, per part dels assistents, de subreptes i possibles solucions a aquests. Per tant, vam estar reflexionant i treballant al voltant d’aquests conceptes. El feedback rebut per part dels assitents va ser molt positiu, i valoraven aquests nous formats com a evolució natural del format original Edcamp, donant resposta de forma molt més concreta, materialitzada i codissenyada pels participants a reptes que ens trobem a diari a les aules i als nostres contextos i que ens afecten directament. 

Si en vols aprendre més, descarrega't la presentació del taller i coneix més a fons les variants metodològiques que et proposem amb l'edcamp repte: Presentació "Fes teus els nous formats edcamp!"

img 0447
img 0464

Fer click sobre les imatges per ampliar

Contacta

Si tens algun dubte sobre el projecte edcamp, estarem encantats de donar-te resposta. Anima’t i participa-hi!

PUJAR