Blog

Efecte taca d'oli, fem que nous col·lectius i sectors formin part del moviment edcamp!

  • 08/11/2018

El moviment Edcamp vol obrir-se a nous col·lectius i sectors implicats en el món educatiu. Per aconseguir-ho, un grup d'edcampers proposaren un procés per arribar a aquests nous grups i així incorporar-los a la comunitat edcamp:

1. Desvetllar la curiositat de col·lectius implicats en la transformació educativa (ajuntaments, iniciatives comunitàries, sector del lleure, sector privat...), despertartant l'interés per la metodologia edcamp com a nova forma d'aprenentatge per als col·lectius dels quals formen part. 

2. Dins aquests col·lectius, localitzar a persones apassionades per l'educació, que s'encarreguin de promoure la metodologia edcamp, de forma que es produeixi un efecte semblant a una taca d'oli.

3. Aliar-nos entre els diferents sectors interessats en la metodologia edcamp, de forma que puguem definir clarament els objectius que volem aconseguir amb els edcamps sectorials o intersectorials que promourem a partir d'ara.

Les accions proposades per poder assolir les tres parts foren: crear una caixa d'eines edcamp amb idees claus i recursos variats per poder realitzar un edcamp, oferint varis formats d'aprenentatge entre iguals; realitzar berenars o cafès amb les persones d'aquests col·lectius, on puguin fer un tast de la metodologia edcamp; o enfortir les estratègies comunicatives del projecte edcamp.

I tu, ens ajudes a que altres persones s'empoderin i tinguin veu dins la comunitat edcamp?

 

whatsapp+image+2018 10 17+at+10.57.37

Fer click sobre les imatges per ampliar

Contacta

Si tens algun dubte sobre el projecte edcamp, estarem encantats de donar-te resposta. Anima’t i participa-hi!

PUJAR