Blog

Neixen els Particamps!

  • 19/10/2017

Des de la Direcció General de Joventut arriben els Particamps amb la intenció de promoure i oferir un espai per compartir experiències sobre la Participació Juvenil a Catalunya. Tal i com es pot veure al seu web des del 7 d'Octubre fins el 27 de Gener hi ha organitzats 6 Particamps per tot el territori català amb aquesta finalitat.

Però...què són els Particamps? Inspirats per la metodologia del moviment edcamp, els Particamps són trobades obertes a tothom amb la finalitat de poder reflexionar, però també per proposar, exposar, escoltar, compartir i parlar sobre la participació dels joves. Es basa en un aprenentatge entre iguals i es desenvolupa a través del diàleg múltiple i l’intercanvi. Els i les participants construeixen el programa de les trobades a partir dels temes que són del seu interès, que es poden inspirar en els continguts de la ViquiGuia - Jove o proposar-ne de nous.

Des del moviment edcamp a Catalunya donem suport aportant la metodologia aquest conjunt de trobades i us animem a participar-hi si són del vostre interès. Podeu trobar informació en el següent enllaç: http://ejoventut.gencat.cat/ca/particamps/ ! Animeu-vos! 

 

particamps3

Fer click sobre les imatges per ampliar

Contacta

Si tens algun dubte sobre el projecte edcamp, estarem encantats de donar-te resposta. Anima’t i participa-hi!

PUJAR