Blog

Com potenciar els aprenentatges en un edcamp?

  • 26/10/2018

Al taller Com potenciar els aprenentatges en un edcamp, les participants es van emportar, segons el que es va compartir al final del taller i el que la mateixa dinàmica proposava, diversos aprenentatges i de certa profunditat sobre què i com s'aprèn en un edcamp.

Per una banda, les participants van poder reflexionar i reconèixer que totes tenim coneixements i experteses que podem compartir amb la resta de persones, si ens aturem i mirem dins nostre per veure'ls en primer terme, i els regalem des d'una actitud d'obertura en segon terme.

Per una altra banda, es van emportar l'experiència de que l'aprenentatge en un edcamp parteix d'aquest coneixement individual però que creix i es codecideix de manera col.lectiva situant el bé comú al centre de l'experiència d'aprenentatge en un edcamp. Per tant, totes i cada una de les participants van poder copsar que tenen experteses a compartir i que la manera d'aprenedre en un edcamp esdevé un diàleg del "jo al nosaltres" i viceversa constant en un entorn obert, participatiu i democràtic, ja que tothom està cridat a contribuir des de l'horitzontalitat.

 

img 0462

Fer click sobre les imatges per ampliar

Contacta

Si tens algun dubte sobre el projecte edcamp, estarem encantats de donar-te resposta. Anima’t i participa-hi!

PUJAR