Blog

Trobada de la Xarxa de Mentoria Edcamp!

  • 21/07/2021

El passat divendres 16 de juliol la Xarxa de Mentoria Edcamp ens hem pogut retrobar de nou presencialment. Després de molts mesos on la interacció ha estat purament online, hem tingut l'oportunitat de compartir, aprendre i passar una molt bona estona plegades. 

La jornada va començar amb una dinàmica de teambuilding amb l'objectiu de generar cohesió i poder interactuar de forma directa entre tots. Us imagineu què vam fer? Doncs un taller de cuina on els cuiners principals vam ser nosaltres mateixes! Per equips vam cuinar uns plats molt elaborats, amb molts ingredients i boníssims! 

L'elaboració i preparació dels plats requeria un treball en equip coordinat i molt ben organitzat, ja que disposàvem de molts ingredients, materials i no massa temps. El resultat? Espectacular! Després de moltes rialles i bons moments, vam acabar els plats i els vam poder tastar. Sense cap mena de dubte, una gran experiència que ens va unir encara més com a equip!

Acabat el taller ens vam reunir per parlar sobre el projecte Edcamp. Què hem fet fins ara? Com ho valorem? Cap on volem anar? Quines millores i novetats podem desenvolupar perquè l'Edcamp faci un pas més? Aquests són alguns dels temes que vam tractar.

Gràcies a les experiències i coneixements de totes les mentores, vam poder compartir dubtes, impressions, aprenentatges, recursos i reptes de futur. Sense cap mena de dubte una trobada molt profitosa que confirma el moment dolç que viu l'Edcamp, l'impacte tan positiu que té amb la comunitat educativa i les novetats tan potents que vindran properament. 

Voleu saber quines són? Doncs no us perdeu el que anirem compartint per la pàgina web del projecte i pel perfil de Twitter. Us animem a seguir-nos i a estar al dia de totes les novetats!

Gràcies Xarxa de Mentoria Edcamp per ser-hi i seguir fent créixer el projecte, i gràcies comunitat educativa, per la bona rebuda que sempre mostreu al projecte i per creure-hi fermament. 

Des d'aquí us enviem una abraçada a totes de part de l'equip Edcamp. 

Que tingueu un bon estiu!

img 20210716 1954542

Fer click sobre les imatges per ampliar

Contacta

Si tens algun dubte sobre el projecte edcamp, estarem encantats de donar-te resposta. Anima’t i participa-hi!

PUJAR