Edcamp @EdCampTEbre   Alumnat 2019

1r EDCamp APS a Terres de l'Ebre

Som l’ alumnat de 4t d’ESO de l’Institut Escola Daniel Mangrané de Jesús i estem preparant  un Edcamp, un espai on tot l'alumnat de les Terres de l’Ebre podrà participar gratuïtament en una jornada per gaudir fent activitats divertides mentre parlem de com ens agradaria que fos la nostra educació.

Serà un punt de trobada per aprendre i desenvolupar-nos personalment i acadèmicament per transformar l’educació a partir dels nostres interessos i propostes.  

Això és un EdCamp!!!!

La Fundació Bofill organitza, des de fa dos anys, "Edcamps" arreu de Catalunya. En aquesta ocasió, l'alumnat de l’IE Daniel Mangrané hem pensat que podríem fer el mateix però adreçat als alumnes. És una iniciativa que no s’ha fet mai a Terres de l’Ebre adreçada a alumnes, ja que sempre estan orientats al professorat...però mai fets i dirigits per a l'alumnat!!!

Tant si ets del segon cicle d'ESO (3r o 4t), com si ets de Batxillerat o cicles, et convidem per promoure l'intercanvi d'experiències, aprenentatges i inquietuds i posar en comú interessos i experiències en un ambient lúdic i educatiu al mateix temps.

Serà un Edcamp organitzat per estudiants per als estudiants i a les Terres de l’Ebre.

Volem dir la nostra. Us esperem !!!!

Data i horari

El dimarts 29 d'octubre és farà el 1r Ed Camp a Les Terres de l’Ebre fet per alumnes de 4t d'ESO de l’Institut Escola Daniel Mangrané, de Jesús.

A les 9:30h començarem, però haureu d'arribar a partir de les 9.00h per tal de comprovar la vostra inscripció i per poder escriure les preferències del què vulgueu aportar/parlar i/o compartir. Els organitzadors us ajudarem en qualsevol dubte que tingueu ;)

Lloc

43590 Jesús, Tarragona, Catalunya @EdCampTEbre Alumnat

Vegeu mapa

Aparcament

Hi ha aparcament gratuït al mateix carrer de l’escola i a la part de darrere de l'escola.

Equipament

Portar roba còmoda i es disposa d'aigua a l'institut.

Àpats

A les 9:00h us rebrem amb un petit pica-pica.

A les 11:15h us convidem a l'esmorzar.

No us queixareu!!! :P

Organitzadors

Inscriu-te i participa!

Omple el formulari i vine a compartir els teus coneixements

Contacta

Si tens algun dubte sobre el projecte edcamp, estarem encantats de donar-te resposta. Anima’t i participa-hi!

PUJAR