Edcamp Online 2020

1r Edcamp Online 2020!

Ens fa molta il·lusió compartir amb tota la comunitat educativa el 1r Edcamp Online. Un nou format Edcamp que permet a tota persona interessada en l'educació compartir, aprendre a través de la conversa i crear xarxa de forma totalment digital.

Serà una trobada oberta basada en sessions de conversa a partir dels temes que proposin els participants i tindrà els mateixos principis que qualsevol altre Edcamp, però s'organitzarà i celebrarà de forma online amb diverses videoconferències simultànies el proper dissabte 25 d'abril.

En aquesta ocasió, el marc temàtic de l'Edcamp Online girarà entorn a "l'educació en temps de coronavirus". Un tema concret, actual i necessari però alhora obert i ampli que permetrà a tots els participants aportar les seves experteses, experiències, recursos, reptes i tot allò que creguin que pot ajudar a la comunitat educativa.

Com a novetat, la proposta de temes de conversa i la creació del mapa de sessions es faran prèviament a la celebració de l'Edcamp Online. Des d'avui i fins al dia 22 d'abril podeu accedir a aquest Padlet i proposar els vostres temes de conversa fent èmfasi en allò que pugueu aportar i compartir amb la comunitat educativa (experteses, experiències, recursos, coneixements, entre altres). L'equip organitzador de l'Edcamp classificarà i ordenarà tots aquests temes per tal de crear el mapa de sessions final (amb els enllaços a les videoconferències) i compartir-lo amb tots vosaltres abans del 25 d'abril. Així quan celebrem l'Edcamp, ja sabràs a quines sessions de conversa et ve més de gust participar i l'organització online serà més senzilla!

No dubtis més! Inscriu-te al 1r Edcamp Online, proposa el teu tema de conversa al Padlet i participa en les converses del 25 d’abril. T'esperem a tu i al teu cafè, té, suc o xocolata per compartir un matí ple d’aprenentatges i bons moments :-)

Data i horari

El 1r Edcamp Online es celebrarà el proper dissabte 25 d'abril en horari de 9:45h a 12h a través de videoconferències amb l'eina Meet de Google.

9:45h-10h: Proves de connexió per part dels participants i solucionar possibles errors tècnics.

10h-10:15h: Inici Edcamp Online. Benvinguda i presentació (videoconferència conjunta amb tots els participants)

10:15h -11h: 1a sessió de conversa (videoconferències simultànies, cada participant a la sessió que prefereixi)

11h-11:45h: 2a sessió de conversa (videoconferències simultànies, cada participant a la sessió que prefereixi)

11:45h-12h:Tancament (videoconferència conjunta amb tots els participants)

Equipament

Consells per a fer un bon debat a l'Edcamp Online:

- Abans de començar l'Edcamp, assegura't que tens bona connexió a Internet, bateria a l'ordinador, tauleta o mòbil i no hi ha cap problema amb la càmera i micròfon.

- Utilitza auriculars, així evitaràs que la resta de participants sentin sorolls de fons i que es puguin acoblar a la conversa.

- Si utilitzes mòbil o tauleta, descarrega't l'app de Meet de Google, si utilitzes ordinador, utilitza el Chrome com a navegador.

- Pots descarregar-te l'extensió del Chrome pel Meet "Google Meet Grid View", així podràs veure a tots els participants alhora a la pantalla ;-)

- Si durant l'Edcamp Online la connexió no et va bé del tot, surt de la videoconferència i torna a entrar. També pots provar de desactivar la càmera.

- Finalment, recomanem desactivar el micròfon quan no estiguis parlant, ja que així el so de la conversa serà molt més net. Quan vulguis participar, torna'l a activar i digues la teva. I sobretot, no tinguis vergonya ni por a dir el que penses i sents, que el format online no et privi de gaudir d'un gran matí ple d'aprenentatges i bons moments!

Un parell de dies abans de l'Edcamp Online, enviarem a tots els participants un correu recordatori amb tota la informació a tenir en compte i amb el mapa de sessió definitiu, per tal que l'experiència d'aquest 1r Edcamp Online sigui la millor possible!

Organitzadors

Mapa de sessions

Accedeix aquí i troba la sessió del teu interès!

Inscriu-te i participa!

Omple el formulari i vine a compartir els teus coneixements

Contacta

Si tens algun dubte sobre el projecte edcamp, estarem encantats de donar-te resposta. Anima’t i participa-hi!

PUJAR