Edcamp UEC 2021

2º EDCAMP UEC ONLINE

Us convidem a participar en el segon EdCampUEC online! 


Enguany i seguint amb les sessions online que ja hem estat realitzant en els últims mesos, encetem el 2º EdCampUEC Online. L’objectiu és el de seguir compartint experiències, coneixements, dubtes i tot allò que cregueu convenient referent al món de la UEC.


Creiem que és important mantenir viu un any més aquest espai de trobada entre professionals. Si ja has participat en algún EdCamp o no però t’interessa tot allò que envolta el dia a dia de les Unitats d’Escolarització Compartida t’animem a ser-hi present. Participa-hi!


Aquest EdCamp on line s’organitzarà i es celebrarà a través de videoconferències simultànies el proper dilluns 28 de juny. De la mateixa manera que en els EdCamps presencials, aquest 2 º EdcampUEC online és una trobada oberta basada en sessions debat/conversa a partir de temes proposats per totes les persones participants. Cada participant aporta els seus coneixements, experiències, recursos, reptes i tot allò que creu que pot ajudar a la comunitat educativa.


La proposta de temes de conversa es realitzarà previ a la sessió de l’EdCampUEC on line. Des d’avui fins al 22 de juny podeu accedir al PADLET i proposar què voleu compartir com a tema de conversa. L’equip organitzador de l’EdCampUEC online organitzarà aquests temes per crear el mapa de sessions amb els enllaços a les videoconferències per tal de compartir-ho amb vosaltres abans del 28 de juny. La idea és que així els i les participants puguin anar pensant en quina conversa els interessa més participar i el link per accedir-hi.

Animeu-vos i inscriviu-vos al nostres 2º EdCampUEC online, aporta el teu granet de sorra i compartim plegades. Us esperem el proper 28 de juny!

Data i horari

Dilluns 28 de juny de 9:45 a 12:15 h.

  • 9.45 Benvinguda i i presentació (videoconferència conjunta)
  • 10:00 - 10:55 1a sessió de conversa (videoconferències simultànies).
  • 10:55-11:05 Canvi de sessió, pausa, cafè, tè… .
  • 11:05-12:00 2a sessió de conversa (videoconferències simultànies).
  • 12:00- 12:15 Tancament i cloenda (videoconferència conjunta).

Organitzadors

Inscriu-te i participa!

Omple el formulari i vine a compartir els teus coneixements

Contacta

Si tens algun dubte sobre el projecte edcamp, estarem encantats de donar-te resposta. Anima’t i participa-hi!

PUJAR