Edcamp APS AF i Esport Inclusió Social 2022

APS Activitat Física i Esport per a la Inclusió Social - APS en Actividad Física y el Deporte para la Inclusión Social

L'Edcamp és una trobada oberta per a tota persona interesada en una temàtica educativa amb l'objectiu de compartir experiències, aprenentatges, coneixements i inquietuds. Els participants són els veritables protagonistes de la jornada ja que són ells mateixos els que proposen els temes de què es parlarà en cadascuna de les sales dins del marc de l'APS Activitat Física i Esport per a la Inclusió Social. Per fer-ho, al mateix dia de l'edcamp, es cocrearà el mapa de sessions, l'eina que permetrar recollir totes les propostes dels participants i organitzar-les en espais de conversa. 

La finalitat de l'#EdcampRIADIS22 serà promoure la reflexió, el diàleg i l'aprenentatge compartit sobre diferents temes i qüestions al voltant de l'APS Activitat Física i Esport per a la Inclusió Social. Aquest Edcamp es realitzarà en el marc del I Congrés Internacional RIADIS que tindrà lloc a Barcelona. 

Des de l'organització desitgem que sigui un espai de creativitat i ple d'aprenentatges, útil i motivador, que generi dinamismes cap al desenvolupament de l'APS en AF i l'Esport com a motor per a la inclusió social. 

Us esperem el 20 de gener a la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna (Universitat Ramon Llull)

______________________________________

Edcamp es un encuentro abierto para toda persona interesada en una temática educativa con el objetivo de compartir experiencias, aprendizajes, conocimientos e inquietudes. Los participantes son los verdaderos protagonistas de la jornada ya que son ellos mismos los que proponen los temas que se hablarán en cada espacio dentro del marco del APS en Actividad Física y el Deporte para la Inclusión Social. Para ello, el mismo dia del Edcamp, se cocreará el mapa de sesiones, la herramienta que permitirá recoger todas las propuestas de los participantes y organizarlas en espacios de conversa. 

La finalidad del #EdcampRIADIS22 será promover la reflexión, diálogo y aprendizaje compartido sobre diferentes temas y cuestiones a cerca del Aprendizaje-Servicio en Actividad Física y Deporte para la Inclusión Social. Este Edcamp está enmarcado en el I Congreso Internacional RIADIS que tendrá lugar en Barcelona.

Desde la organzación deseamos que sea una dinámica creativa y plena de aprendizajes, útil y motivadora, que genere dinamismos hacia el desarrollo del ApS en AF y Deporte como motor para la inclusión social.

¡Os esperamos el 20 de enero en la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna (Universitat Ramon Llull)

Data i horari

15:30h - 15:50h --> Benvinguda i cocreació del mapa de sessions
15:50h - 16:50h --> Sessions de conversa
16:50h - 17:00h --> Cloenda
 
____________________________
 
 
15:30h - 15:50h --> Inicio y cocreación del mapa de sesiones
15:50h - 16:50h --> Sesiones de debate
16:50h - 17:00h --> Clausura

 

Lloc

C/ Císter 34 APS AF i Esport Inclusió Social

Vegeu mapa

Organitzadors

Inscriu-te i participa!

Omple el formulari i vine a compartir els teus coneixements

Col·laboradors

Agraïm tota l'ajuda i el suport ofert per fer realitat Edcamp APS AF i Esport Inclusió Social 2022 a:

Contacta

Si tens algun dubte sobre el projecte edcamp, estarem encantats de donar-te resposta. Anima’t i participa-hi!

PUJAR