Edcamp Blended Learning 2020

Edcamp Blended Learning Online

Arrel del repte “Escola presencial + en Línia” de la crida “Obrim l’Educació” de la Fundació Bofill i del webinar “Com preparem el proper curs davant un escenari de nous confinaments?", un grup de persones ens vam sentir molt atretes pel Blended Learning i amb moltes ganes de seguir parlant i compartint aprenentatges, recursos i molt més sobre el tema! 

D’aquí neix l’Edcamp Blended Learning Online, un espai digital obert a tota persona de la comunitat educativa interessada a debatre i compartir sobre el Blended Learning i com implementar un aprenentatge híbrid (presencial i en línia) el proper curs o en altres moments. 

Per proposar el vostre tema de conversa, podeu accedir al Padlet i escriure allò que voleu aportar i compartir amb la resta de participants. Des d’avui i fins al 5 de juliol teniu temps per fer-ho. L’equip organitzador de l’Edcamp Blended Learning Online organitzarà aquests temes per crear el mapa de sessions amb els enllaços a les videoconferències per tal de compartir-ho amb vosaltres abans del 8 de juliol. D’aquesta manera, el dia de l’Edcamp ja sabràs quina conversa t’interessa i l’enllaç per accedir-hi. 

No t’ho pensis més i participa-hi! Inscriu-te a l’Edcamp Blended Learning, proposa un tema de conversa i gaudeix d’una tarda molt animada, compartint, aprenent i fent xarxa! T’hi esperem!

 

Data i horari

L’Edcamp Blended Learning Online es celebrarà el proper 9 de juliol a la tarda a través de videoconferències amb l’eina Meet de Google.

  • 17:00 a 17:10 comprovació de connexions
  • 17:10 a 17:30 presentació i dinàmica activació
  • 17:30 a 18:25 1a sessió
  • 18:25 a 18:35 canvi de sessió i breu pausa
  • 18:35 a 19:30 2a sessió
  • 19:30 a 19:45 tancament i cloenda

Equipament

Consells per a fer un bon debat a l'Edcamp Online:

- Abans de començar l'Edcamp, assegura't que tens bona connexió a Internet, bateria a l'ordinador, tauleta o mòbil i no hi ha cap problema amb la càmera i micròfon.

- Utilitza auriculars, així evitaràs que la resta de participants sentin sorolls de fons i que es puguin acoblar a la conversa.

- Si utilitzes mòbil o tauleta, descarrega't l'app de Meet de Google, si utilitzes ordinador, utilitza el Chrome com a navegador.

- Pots descarregar-te l'extensió del Chrome pel Meet "Google Meet Grid View", així podràs veure a tots els participants alhora a la pantalla ;-)

- Si durant l'Edcamp Online la connexió no et va bé del tot, surt de la videoconferència i torna a entrar. També pots provar de desactivar la càmera.

- Finalment, recomanem desactivar el micròfon quan no estiguis parlant, ja que així el so de la conversa serà molt més net. Quan vulguis participar, torna'l a activar i digues la teva. I sobretot, no tinguis vergonya ni por a dir el que penses i sents, que el format online no et privi de gaudir d'un gran matí ple d'aprenentatges i bons moments!

Un parell de dies abans de l'Edcamp Blended Learning Online, enviarem a tots els participants un correu recordatori amb tota la informació a tenir en compte i amb el mapa de sessió definitiu, per tal que l'experiència d'aquest Edcamp Online sigui la millor possible!

Organitzadors

Inscriu-te i participa!

Omple el formulari i vine a compartir els teus coneixements

Contacta

Si tens algun dubte sobre el projecte edcamp, estarem encantats de donar-te resposta. Anima’t i participa-hi!

PUJAR