Edcamp Centres Oberts 2021

EDCamp Centres Oberts

#EDCOmp és l'EDCamp creat per la Comissió de Centres Oberts de la FEDAIA amb l'objectiu de ser punt de trobada de les professionals que desenvolupem la nostra tasca. És la continuïtat de la Trobada d'educadores que hem organitzat en XX ocasions.

Volem crear un espai d'intercanvi on poder compartir les nostres inquietuds, opinions, dubtes, propostes, coneixements... en resum, que esdevingui un espai d'intercanvi on es posi en valor el coneixement i obrir la possibilitat de teixir xarxes.

Ha sigut un any molt díficil en el qual moltes coses han canviat; en un entorn que ja de per si partia de moltes dificultats. Amb l'experiència d'aquest temps i amb la il·lusió d'afrontar els reptes de futur proposem trobar-nos per poder compartir i debatre amb les professionals que hi hem sigut, hi som i hi serem.

La situació actual i la tecnologia ens fa mantenir la distància, però no per això volem renunciar a aquest espai de trobada consolidat. Davant de la dificultat, també veiem l'oportunitat de poder oferir un espai a l'abast de tothom independentment d'on ens trobem físicament.

En aquest Padlet podeu anotar tots aquells temes que us agradaria debatre el proper 28 de maig. Restarà obert fins el 25 de maig.

Us esperem! #EDCOmp

 

Data i horari

11:00 Comprovació de connexions

11:10 Presentació i dinàmica d'activació

11:30 Primera sessió

12:20 Descans

12:30 Segona sessió

13:20 Tancament

13:30 Finalització

 

Organitzadors

Inscriu-te i participa!

Omple el formulari i vine a compartir els teus coneixements

Contacta

Si tens algun dubte sobre el projecte edcamp, estarem encantats de donar-te resposta. Anima’t i participa-hi!

PUJAR