Edcamp Dislèxia 2021

Edcamp Dislèxia: Apropem Camins

La nostra idea és que aquest espai serveixi per compartir experiències sobre qualsevol aspecte relacionat amb la dislèxia, tant a nivell acadèmic, com personal, emocional i social.

Edcamp Dislèxia. Padlet.

Aquest Edcamp sorgeix de la necessitat i inquietuds per part de la comunitat educativa (famílies, docents, alumnat) respecte l'atenció de la dislèxia des d'una perspectiva multidisciplinar.

És per això que us convidem el proper 17 de maig a la tarda a aportar les vostres idees, dubtes, incerteses, innovacions, metodologies aplicades, desitjos, experiències... Tot allò que considereu que pot enriquir aquest debat. 

Recordeu: l'Edcamp el fem entre totes i tots!

Data i horari

18.00 a 18.10. Comprovació de connexions.

18.10 a 18.25. Benvinguda i presentació (videoconferència conjunta).

18.25 a 19.10. 1ª sessió de conversa (videoconferències simultànies).

19.10 a 19.45. 2ª sessió de conversa (videoconferències simultànies).

19.45 a 20.00. Tancament i cloenda (videoconferència conjunta).

Equipament

Consells per fer un bon debat online:

- Abans de començar l'Edcamp, assegura't que tens bona connexió a Internet, bateria a l'ordinador, tauleta o mòbil i no hi ha cap problema amb la càmera i micròfon. 

- Utilitza auriculars, així evitaràs que la resta de participants sentin sorolls de fons i que es puguin acoblar a la conversa.

- Si utilitzes mòbil o tauleta, descarrega't l'app de Meet de Google, si utilitzes ordinador, utilitza el Chrome com a navegador. 

- Si durant l'Edcamp Online la connexió no et va bé del tot, surt de la videoconferència i torna a entrar. També pots provar de desactivar la càmera.

- Finalment, recomanem desactivar el micròfon quan no estiguis parlant, ja que així el so de la conversa serà molt més net. Quan vulguis participar, torna'l a activar i digues la teva. I, sobretot, no tinguis vergonya ni por a dir el que penses i sents, que el format online no et privi de gaudir d'una gran tarda plena d'aprenentatges i bons moments!

Un parell de dies abans de l'Edcamp, enviarem a totes les participants un correu recordatori amb tota la informació a tenir en compte i amb el mapa de sessions definitiu, per tal que l'experiència d'aquest Edcamp Online sigui la millor possible!

Organitzadors

 • ROSER VIANYA ESTOPÀ

  ROSER VIANYA ESTOPÀ

  @

 • ÈRICA MINGUELLA

  ÈRICA MINGUELLA

  @

 • MARIA JOSE GÒDIA PEIRET

  MARIA JOSE GÒDIA PEIRET

  @

 • Marta Castellvi Bosch

  Marta Castellvi Bosch

  @

 • Veure més

Inscriu-te i participa!

Omple el formulari i vine a compartir els teus coneixements

Contacta

Si tens algun dubte sobre el projecte edcamp, estarem encantats de donar-te resposta. Anima’t i participa-hi!

PUJAR