Edcamp Feminismes i Educació 2020

Edcamp Feminismes i Educació

Vine, t'esperem!

Si sents necessari compartir experiències, aprenentatges i mirades que relacionin l'educació i els feminismes, vine a aquest EdCamp! 

Seràs benvinguda/benvingut vinguis de l'àmbit que vinguis: àmbit escolar, extrascolar, lleure, familiar, psicològic, social, sanitari... Aquí hi trobaràs un espai on proposar els temes de conversa que més t'interessin, compartir punts de vista, dialogar, fer xarxa i tot allò que t'imaginis. En definitiva, guanyar sensibilitat i, entre totes i tots, concienciar-nos dels múltiples feminismes i de les seves necessitats, interseccions i sinèrgies. 

Per proposar el vostre tema de conversa, podeu accedir al Padlet i escriure allò que voleu aportar i compartir amb la resta de participants. Des d’avui i fins al 1 de desembre teniu temps per fer-ho. L’equip organitzador de l’Edcamp Feminismes organitzarà aquests temes per crear el mapa de sessions amb els enllaços a les videoconferències per tal de compartir-ho amb vosaltres uns dies abans. D’aquesta manera, el dia de l’Edcamp ja sabràs quina conversa t’interessa i l’enllaç per accedir-hi. 

No t’ho pensis més i participa-hi! Inscriu-te a l’Edcamp Feminismes i Educació, proposa un tema de conversa i gaudeix d’un matí molt animat i compromès, compartint, aprenent i fent xarxa! T’hi esperem!

 

Data i horari

L’Edcamp Feminismes i Educació es celebrarà el proper 12 de desembre al matí a través de videoconferències amb l’eina Meet de Google.

 • 10.00 a 10.10 comprovació de connexions
 • 10:10 a 10:30 benvinguda i dinàmica d'activació
 • 10:30 a 11:30 1a sessió
 • 11:30 a 11:45 canvi de sessió i breu pausa
 • 11:45 a 12:45 2a sessió
 • 12:45 a 13:00 tancament i comiat

 

 

Data i horari

L'Edcamp Feminismes i Educació tindrà lloc el 12 de desembre de 10h a 13h en format telemàtic

Lloc

En format online Feminismes i Educació

Vegeu mapa

Equipament

Consells per a fer un bon debat a l'Edcamp Online:

- Abans de començar l'Edcamp, assegura't que tens bona connexió a Internet, bateria a l'ordinador, tauleta o mòbil i no hi ha cap problema amb la càmera i micròfon. 

- Utilitza auriculars, així evitaràs que la resta de participants sentin sorolls de fons i que es puguin acoblar a la conversa.

- Si utilitzes mòbil o tauleta, descarrega't l'app de Meet de Google, si utilitzes ordinador, utilitza el Chrome com a navegador. 

- Pots descarregar-te l'extensió del Chrome pel Meet "Google Meet Grid View", així podràs veure a totes les participants alhora a la pantalla ;-) 

- Si durant l'Edcamp Online la connexió no et va bé del tot, surt de la videoconferència i torna a entrar. També pots provar de desactivar la càmera.

- Finalment, recomanem desactivar el micròfon quan no estiguis parlant, ja que així el so de la conversa serà molt més net. Quan vulguis participar, torna'l a activar i digues la teva. I, sobretot, no tinguis vergonya ni por a dir el que penses i sents, que el format online no et privi de gaudir d'un gran matí ple d'aprenentatges i bons moments!

 

Un parell de dies abans de l'Edcamp Feminismes i Educació, enviarem a totes les participants un correu recordatori amb tota la informació a tenir en compte i amb el mapa de sessió definitiu, per tal que l'experiència d'aquest Edcamp Online sigui la millor possible!

 

Gràcies!

Organitzadors

Inscriu-te i participa!

Omple el formulari i vine a compartir els teus coneixements

Propers edcamps

 • edcamp
  Museus i accessibilitat

  19-02-2022

  Online: Museus i accessibilitat

Contacta

Si tens algun dubte sobre el projecte edcamp, estarem encantats de donar-te resposta. Anima’t i participa-hi!

PUJAR