Edcamp Integració Social 2021

EDCAMP INTEGRACIÓ SOCIAL

Som alumnes de 1r del CFGS d'Integració Social i volem compartir un espai amb totes les persones interessades en els reptes i les oportunitats de la integració social!

Reivindiquem el nostre rol i volem donar a conèixer les diverses i nombroses oportunitats laborals a les que la nostra professió ens permet accedir. Per això hem organitat aquest EDCAMP, on podràs participar i dir la teva!

El format és online i tindrà una sessió al matí i una altra a la tarda. Per això hem creat una Padlet pel matí i una Padlet per la tarda on podràs anar fent les teves aportacions, preguntes, suggerències i propostes fins al dia 30 d'abril.

No te'l perdis!!

Data i horari

Data: 4 de maig de 2021.

La sessió de matí es durà a terme de 10:00 a 13:00.

La sessió de tarda es farà de les 16:00 a les 19:00.

Es podrà participar en una de les sessions o bé en les dues.

Lloc

Online - Meet Integració Social

Vegeu mapa

Equipament

Consells per a fer un bon debat a l'Edcamp Online:

- Utilitza auriculars, així evitaràs que la resta de participants sentin sorolls de fons i que es puguin acoblar a la conversa.

- Si utilitzes mòbil o tauleta, descarrega't l'app de Meet de Google, si utilitzes ordinador, utilitza el Chrome com a navegador.

- Finalment, recomanem desactivar el micròfon quan no estiguis parlant, ja que així el so de la conversa serà molt més net. Quan vulguis participar, torna'l a activar i digues la teva. I sobretot, no tinguis vergonya ni por a dir el que penses i sents, que el format online no et privi de gaudir d'un gran matí ple d'aprenentatges i bons moments!

Un parell de dies abans de l'#EdcampIS enviarem a tots els participants un correu recordatori amb tota la informació a tenir en compte i amb el mapa de sessió definitiu, per tal que l'experiència d'aquest Edcamp Online sigui la millor possible!

Organitzadors

Inscriu-te i participa!

Omple el formulari i vine a compartir els teus coneixements

Contacta

Si tens algun dubte sobre el projecte edcamp, estarem encantats de donar-te resposta. Anima’t i participa-hi!

PUJAR