Edcamp Edcamp Lectura 2021

Edcamp Lectura

T'animes a participar a l'Edcamp Lectura?

Vols parlar de la importància de promoure la lectura? Creus que la lectura és un element clau per a l'èxit educatiu dels infants?

Si vols compartir experiència, aparenentages i mirades sobre lectura i educació, anima't a participar a l'Edcamp Lectura!

L'Edcamp el fem entre tots i totes, és per això que t'animem a proposar temes de conversa fins al 25 de maig sobre el que vulguis parlar. Per fer-ho, pots accedir al padlet i proposar els temes que més t'interessin i compartir punts de vista per dialogar i fer xarxa. A partir dels temes que sorgeixin, l'equip organitzador crearà el mapa de sessions que compartirem amb vosaltres uns dies abans. D'aquesta manera, el dia de l'edcamp podràs escollir quina i/o quines converses t'interessen i tindràs l'enllaç per accedir-hi.

Si vols gaudir d'un matí parlant de lectura, t'esperem a l'Edcamp Lectura!

Data i horari

Ens trobem a l'Edcamp Lectura el dissabte 29 de maig de 10.00 a 12.30h!

10.00 a 10.05h Comprovació de connexions.

10.05 a 10.15h Benvinguda i presentació.

10.15 a 11.10h 1ª sessió de conversa.

11.10 a 11.20h Canvi de sessió

11.20 a 12.20h 2ª sessió de conversa.

11.20 a 12.00h Tancament i cloenda.

Equipament

Consells per fer un bon debat online

- Abans de començar l'Edcamp, assegura't que tens bona connexió a Internet, bateria a l'ordinador, tauleta o mòbil i que no hi hagi cap problema amb la càmera i micròfon. 

- Utilitza auriculars, així evitaràs que la resta de participants sentin sorolls de fons i que es puguin acoblar a la conversa.

- Si utilitzes mòbil o tauleta, descarrega't l'app de Meet de Google, si utilitzes ordinador, recomanem que facis servir el Chrome com a navegador. 

- Si durant l'Edcamp Online la connexió no et va bé del tot, surt de la videoconferència i torna a entrar. També pots provar de desactivar la càmera.

- Finalment, recomanem desactivar el micròfon quan no estiguis parlant, ja que així el so de la conversa serà molt més net. Quan vulguis participar, torna'l a activar i digues la teva. I, sobretot, no tinguis vergonya ni por a dir el que penses i sents, que el format online no et privi de gaudir d'un gran matí ple d'aprenentatges i bons moments!

 

Un parell de dies abans de l'Edcamp Lectura, enviarem a totes les persones participants un correu recordatori amb la informació a tenir en compte i amb el mapa de sessions definitiu, per tal que l'experiència d'aquest Edcamp Online sigui la millor possible!

 

Gràcies!

Organitzadors

Mapa de sessions

Accedeix aquí i troba la sessió del teu interès!

Inscriu-te i participa!

Omple el formulari i vine a compartir els teus coneixements

Contacta

Si tens algun dubte sobre el projecte edcamp, estarem encantats de donar-te resposta. Anima’t i participa-hi!

PUJAR