Edcamp Mataró 2018

10-03-2018

Can Palauet, Museu de Mataró i biblioteca popular de la Fundació Iluro. Plaça de l'Ajuntament.
Mataró

Edcamp Mataró 2018

El proper dissabte 10 de març, torna a Mataró la trobada pedagògica d’èxit edcamp. Aquest cop, i amb la col•laboració de l’Ajuntament de Mataró, l’acte es farà a les instal•lacions que el consistori reuneix a la plaça de l’Ajuntament.

L’edcamp, nascut als Estats Units i traslladat al nostre país de les mans de la Fundació Bofill, és una trobada oberta a tothom amb la finalitat de compartir aprenentatges, coneixements, inquietuds i passions sobre l’educació. L’experiència es basa en un aprenentatge entre iguals, i és a través de la conversa i l’intercanvi com es desenvolupa.

A diferència dels formats tradicionals basats en conferències, l'edcamp té un format singular: no hi ha un programa definit per la organització, sinó que són els mateixos participants que proposen els temes de conversa al llarg de la trobada, i a més és gratuït. L’objectiu és que, a través d’un aprenentatge autogestionat i autònom, s’aprengui compartint les experteses i aprenentatges dels altres i amb els altres. I tot això per aprendre, fer xarxa i desenvolupar-se personalment i professionalment per transformar l’educació

 

L’educació ens mou, veniu i participeu-hi!

 

Principis de l'Edcamp

Aprenentatge, escolta activa, generositat, Educació, compartir, viure, experiències, gaudir, parlar, conversa, intercanvi, vivències, EdCamp, Mataró, Laietans, maresme, EdCamp.

Data i horari

L'Edcamp Mataró es farà dissabte 10 de març de 2018 .

 

9.00 a 9.45 - Acreditació i proposta de temes

9.45 a 10.00 - Presentació de temes

10.00 a 11.00 - Primera sessió

11,00 a 11,30 - Esmorzar

11,30 a 12,30 - Segona sessió

12,30 a 13,00 - Tancament i comiat

 

Lloc

Can Palauet, Museu de Mataró i biblioteca popular de la Fundació Iluro. Plaça de l'Ajuntament. Mataró

Vegeu mapa

Transport


El centre de Mataró està ben comunicat amb totes les poblacions del Maresme i Barcelona. Ben a prop de la plaça de l'Ajuntament hi ha l'estació de tren i només dos carrers més enllà hi ha la plaça de les Tereses, on arriben els autobusos e11.1 que fan el trajecte Mataró-Barcelona. Aquí teniu l'enllaç amb l'empresa d'autobusos.

Aparcament

Ens trobem al centre de Mataró i, per tant, si no volem caminar, s'haurà de fer ús dels aparcaments locals. Tenim pàrquings propera a la plaça de les Tereses i a la plaça Santa Anna.

Equipament

Els espais de les sessions disposen de wifi. Allà mateix descobrirem com accedir a la xarxa. Recomanem que porteu el vostre dispositiu portàtil i, sobretot, moltes ganes de compartir experiències! 

Àpats

Entre sessió i sessió de debat, farem un esmorzar compartit entre tots. L’organització es fa càrrec dels cafès i es convida els assistents a portar pastissos o fruita per compartir amb els companys. Un edcamp construït de cap a peus pels participants.

Altres edicions

Organitzadors

Mapa de sessions

Accedeix aquí i troba la sessió del teu interès!

Col.laboradors

Agraïm tota l'ajuda i el suport ofert per fer realitat Edcamp Mataró 2018 a:

Propers edcamps

 • edcamp
  STEAM i equitat educativa (Mallorca)

  26-10-2019

  Una trobada creativa per reflexionar i fer propostes entorn als joves, les noves tecnologies i la igualtat de gènere a l'educació.

 • edcamp
  @EdCampTEbre Alumnat

  29-10-2019

  D'alumnat per a alumnat. Junts trenquem murs per volar... i ser nosaltres mateixos!!

 • edcamp
  (Lleida)

  12-11-2019

  Vine a compartir inquietuds i motivacions sobre la Formació Professional. T'hi esperem!

 • edcamp
  Educació Física (Barcelona)

  16-11-2019

  T'interessa el present i el futur més immediat de l'Educació Física? Si tens idees i ganes d'aportar el teu granet de sorra... vine a l'#EdcampEF BCN

Contacta

Si tens algun dubte sobre el projecte edcamp, estarem encantats de donar-te resposta. Anima’t i participa-hi!