Edcamp Mates Online 2020

EdCamp Mates Online

Et presentem el primer EdCamp de Matemàtiques. Si ja has participat en algún EdCamp, et mories de ganes per fer-ho o no tens ni idea del que et parlem però t’interessen les matemàtiques i el seu procés d’Ensenyament-Aprenentatge (E-A), no t’ho pots perdre!

Aquest EdCamp de Mates pretén compartir coneixements, recursos, estratègies, dubtes, i fer xarxa amb tota persona interessada en l’E-A de les matemàtiques. En aquesta ocasió, i per raons un xic desconegudes ;D, l’haurem de portar a terme online i s'organitzarà i celebrarà amb diverses videoconferències simultànies el proper dissabte 27 de juny. 

Aquest EdCamp de Matemàtiques és una trobada oberta basada en sessions de debat/conversa a partir dels temes proposats pels participants. L’interessant és que tots els participants aporten les seves experteses, experiències, recursos, reptes i tot allò que creuen que pot ajudar a la comunitat educativa.

A diferència dels EdCamps presencials, la proposta de temes de conversa es realitzarà previ a la sessió de l’EdCamp online. Des d’avui i fins al dia 21 de juny podeu accedir al Padlet i proposar què ens voleu compartir com a tema de conversa. L'equip organitzador de l'Edcamp de Mates organitzarà aquests temes per crear el mapa de sessions amb els enllaços a les videoconferències per tal de compartir-ho amb vosaltres abans del 27 de juny. 

D’aquesta manera, el dia de l’EdCamp ja sabràs quina conversa t’interessa i el link per accedir-hi. 

Sabem que no pots resistir-te, no dubtis! Inscriu-te a l’Edcamp de Matemàtiques online, proposa un tema de conversa i gaudeix d’un matí ben animat!

T’esperem el proper 27 de juny amb el teu esmorzar per compartir bons moments i coneixements!

 

Data i horari

Dissabte 27 de juny de 09.30 a 12.30 hrs

  • 09.30 - 09.40 hrs Comprovació de connexions
  • 09.40 - 10.00 hrs Benvinguda i presentació (videoconferència conjunta)
  • 10.00 - 10.55 hrs 1ª sessió de conversa (videoconferències simultànies)
  • 10.55 - 11.05 hrs Canvi de sessió, cafè/té
  • 11.05 - 12.00 hrs 2ª sessió de conversa (videoconferències simultànies)
  • 12.00 - 12.20/12.30 hrs Tancament i cloenda (videoconferència conjunta)

 

Equipament

Consells per a fer un bon debat a l'Edcamp Mates Online:

- Abans de començar l'Edcamp, assegura't que tens bona connexió a Internet, bateria a l'ordinador, tauleta o mòbil i no hi ha cap problema amb la càmera i micròfon.

- Utilitza auriculars per minimitzar sorolls de fons que es puguin acoblar a la conversa.

- Si utilitzes mòbil o tauleta, descarrega't l'app de Meet de Google, si utilitzes ordinador, utilitza el Chrome com a navegador.

- Pots descarregar-te l'extensió del Chrome pel Meet "Google Meet Grid View", així podràs veure a tots els participants alhora a la pantalla :D

- Si durant l'Edcamp Online la connexió no et va bé del tot, surt de la videoconferència i torna a entrar. També pots provar de desactivar la càmera.

- Quan no estiguis parlant, et recomanem desactivar el micròfon, permeten d'aqueta manera que el so de la conversa sigui més clar i net. Quan vulguis participar, torna'l a activar i digues la teva.

I sobretot, no tinguis vergonya ni por a dir el que penses i sents, que el format online no et privi de gaudir d'un gran matí ple d'aprenentatges i bons moments!

Un parell de dies abans de l'Edcamp Mates Online, enviarem a tots els participants un correu recordatori amb tota la informació a tenir en compte i amb el mapa de sessions definitiu per gaudir al màxim del nostre Edcamp Mates Online!

Organitzadors

Mapa de sessions

Accedeix aquí i troba la sessió del teu interès!

Inscriu-te i participa!

Omple el formulari i vine a compartir els teus coneixements

Contacta

Si tens algun dubte sobre el projecte edcamp, estarem encantats de donar-te resposta. Anima’t i participa-hi!

PUJAR