Edcamp PALMA (Espais Educatius) 2019

Edcamp Palma

Què passa quan les escoles públiques intenten adaptar els seus espais a les noves pedagogies? Tenen els recursos suficients per poder transformar els espais i per tant innovar en el sistema educatiu? I els espai d’art com són? Contemplam espais d’art dins i fora l’escola? Com ens relacionam en aquests espais?

Aquestes poden ser possibles preguntes que surtin en la jornada EdCamp Palma Espais Educatius que tendrà lloc el 30 de març al casal Solleric de Palma amb la col·laboració de Palma Educa.

 

Des de l'equip de treball REMOBLAR, volem posar la mirada en l'espai, la innovació pedagògica i els processos autònoms de transformació dels espais educatius.

 

La nostra proposta és repensar els espais de les escoles i que es pugui fer d'una manera autogestionada, promocionant els processos d'autoconstrucció, amb dinàmiques en què participi tota la comunitat educativa, i sense perdre de vista la perspectiva de gènere.

 

És per això que proposam un procés obert de recerca en comú a partir d’un EdCamp en el que es provocarà l’intercanvi de coneixements entre diferents persones que estiguin interessades en el tema de la transformació d’espais educatius, posant l’accent, ja que l’espai que ens acull és el Casal Solleric de l’Ajuntament de Palma, en els espais d’art tant de dins com fora l’escola.

 

Treballar de manera horitzontal ens permetrà tractar aquells temes que més ens interessin sobre el canvi dels espais educatius i ens permetrà fer aquesta recerca en comú que volem materialitzar en una petita publicació que pugui recollir els resultats de la trobada.

 

Data i horari

Dissabte 30 de març de 2019

 

10.00-10.30: Acreditacions i rebuda participants

 

10.30-11.00: Benvinguda participants i dinàmica d'inici 

 

11.00-12.00: Taules debat 1 

 

12.00-12.30: Pausa 

 

12.30-13.30: Taules debat 2

 

13.30-15.00: Espai de dinar comunitari

 

15.00-16.00: Taules debat 3  

 

16.00-17.00: Conclusions  

 

17.00-17.30: Cloenda

 

Lloc

CASAL SOLLERIC Passeig del Born, 27, 07012 Palma, Illes Balears PALMA (Espais Educatius)

Vegeu mapa

Transport

Bus

Línies EMT 3, 15, 20, 25, 46

BiciPalma

Plaça Rei Joan Carles I

Aparcament

Recomenam accedir en transport públic, ja que al centre de Palma hi ha restriccions d'accès i aparcament si s'arriba amb cotxe.

Si s'accedeix en cotxe, s'haurà d'aparcar fora de la zona ACIRE o bé al parking de pagament del Parc de la Mar-Antoni Maura.

Àpats

A mitjan matí està previst una pausa en la que vos oferirem una mica de berenar amb cafès i tes per agafar forces.

Al ser una jornada intensiva, hem pensat habilitar una zona per poder dinar al pati del Casal Solleric i aprofitar el temps del dinar per intercanviar impressions amb les companyes.

No esta previst servei de càtering pel dinar, pel que vos demanam que cada persona dugui el seu dinar (o pot sortir a comprar alguna cosa, ja que als voltant del Casal Solleric hi ha llocs on poder comprar entrepans o menjar per emportar). 

Tendrem cafetera i aigua a disposició de les participants durant tot el dia.

Organitzadors

 • Tina Codina

  Tina Codina

  @tinacodina

  Realitza projectes, recerques i accions culturals a Tres Cultura

 • Mireia Juan

  Mireia Juan

  @Makeatuvida

  Membre fundadora del col·lectiu Makea Tu Vida, dedicat al foment del disseny obert i la reutilització a través de processos col·laboratius.

 • Cristina Florit

  Cristina Florit

  @

 • DAFNE SALDAÑA BLASCO

  DAFNE SALDAÑA BLASCO

  @equalsaree

 • Veure més

Inscriu-te i participa!

Omple el formulari i vine a compartir els teus coneixements

Col·laboradors

Agraïm tota l'ajuda i el suport ofert per fer realitat Edcamp PALMA (Espais Educatius) 2019 a:

Contacta

Si tens algun dubte sobre el projecte edcamp, estarem encantats de donar-te resposta. Anima’t i participa-hi!

PUJAR