Edcamp Tordera 2017

Edcamp Tordera

A Tordera tots junts eduquem i amb aquesta voluntat organitzem aquest edcamp per compartir experiències, aprenetatges i opinions diverses. 

Un Edcamp és una trobada gratuïta i oberta a docents, entitats municipals i famílies, amb la finalitat de compartir aprenentatges, coneixements i inquietuds per tal de desenvolupar-se personal i professionalment i transformar l’educació. La seva metodologia es basa en l’aprenentatge entre iguals, la conversa i l’intercanvi de coneixements. No hi ha un programa definit per l’organització de la trobada, ja que sou els participants els qui construïu conjuntament el programa a partir dels temes que us interessen (més informació).

A l’Edcamp de Tordera tindreu l’oportunitat de crear xarxa i gaudir parlant d’allò que ens apassiona: l’educació. Serà una jornada per enriquir-nos, compartir, parlar, escoltar i divertir-nos. Tots tenim experiències i vivències educatives que podem compartir amb els altres i, d’aquesta manera, créixer com a professionals. L’educació ens mou, veniu i participeu-hi!

Inquiets de l’educació, mobilitzem-nos!

Principis de l'Edcamp

Aprenentatge, escolta activa, generositat, Educació, compartir, viure, experiències, gaudir, parlar, conversa, intercanvi, vivències, EdCamp, Mataró, Laietans, maresme, EdCamp.

Data i horari

L'EdCamp tindrà lloc el poper dissabte 11 de març del 2017 des de les 08:45h fins les 14:00h.

8:45h - 9:15h acreditació / acollida

9:15 - 9:30h: mapa de les sessions

9:30 - 10:30h: 1a sessió

10:30 - 11:00h: esmorzar

11:00 - 12:00h: 2a sessió

12:05 - 13:05h: 3a sessió

13:10 - 13:30: dinàmica final

Transport

Si veniu de fora de Tordera utilitzant transport públic una bona opció és el tren. Aquí trobareu els horaris. L'estació queda a 15 minuts caminant de l'edcamp.

També es pot utlitzar Barcelona Bus, però comproveu els horaris.

Organitzadors

Mapa de sessions

Accedeix aquí i troba la sessió del teu interès!

Inscriu-te i participa!

Omple el formulari i vine a compartir els teus coneixements

Col·laboradors

Agraïm tota l'ajuda i el suport ofert per fer realitat Edcamp Tordera 2017 a:

Contacta

Si tens algun dubte sobre el projecte edcamp, estarem encantats de donar-te resposta. Anima’t i participa-hi!

PUJAR