Edcamp Tornada a l'escola 2020

Edcamp Tornada a l’Escola

Arrel del repte “Tornada a l’Escola” de la crida “Obrim l’Educació” de la Fundació Bofill i del webinar “Com liderar la tornada a l’escola?", un grup de persones vam sentir la necessitat de trobar un espai on compartir sobre el gran repte que tenim aquest proper curs.

D’aquí neix l’#EdcampTornada, un espai digital obert a tota persona de la comunitat educativa interessada a debatre i compartir sobre la tornada a les aules el curs 2020-2021

Ja saps que l’Edcamp es construeix amb la participació de totes i tots, per això t’animem a proposar aquell tema de conversa relacionat amb la “tornada a les aules” que pensis que pot ser interessant debatre a l’Edcamp. Per fer-ho, accedeix al Padlet i escriu allò que vols aportar i compartir amb la resta de participants. Des d’avui i fins al 6 de setembre tens temps per fer-ho. L’equip organitzador de l’#EdcampTornada organitzarà aquests temes per crear el mapa de sessions amb els enllaços a les videoconferències i compartir-lo amb totes les participants  abans del 9 de setembre. D’aquesta manera, el dia de l’Edcamp ja sabràs quina conversa t’interessa i l’enllaç per accedir-hi. 

No t’ho pensis més i participa-hi! Inscriu-te a l’#EdcampTornada, proposa un tema de conversa i gaudeix d’una tarda molt animada, compartint, aprenent i fent xarxa! T’hi esperem!

Data i horari

L’Edcamp Tornada a l’Escola es celebrarà el proper 9 de setembre a la tarda a través de videoconferències amb l’eina Meet de Google. 

  • 17:00 a 17:10 comprovació de connexions
  • 17:10 a 17:30 presentació i dinàmica activació
  • 17:30 a 18:25 1a sessió
  • 18:25 a 18:35 canvi de sessió
  • 18:35 a 19:30 2a sessió
  • 19:30 a 19:45 tancament i cloenda

Equipament

Consells per a fer un bon debat a l'Edcamp Online:

- Utilitza auriculars, així evitaràs que la resta de participants sentin sorolls de fons i que es puguin acoblar a la conversa.

- Si utilitzes mòbil o tauleta, descarrega't l'app de Meet de Google, si utilitzes ordinador, utilitza el Chrome com a navegador.

- Pots descarregar-te l'extensió del Chrome pel Meet "Google Meet Grid View", així podràs veure a tots els participants alhora a la pantalla ;-)

- Finalment, recomanem desactivar el micròfon quan no estiguis parlant, ja que així el so de la conversa serà molt més net. Quan vulguis participar, torna'l a activar i digues la teva. I sobretot, no tinguis vergonya ni por a dir el que penses i sents, que el format online no et privi de gaudir d'un gran matí ple d'aprenentatges i bons moments!

Un parell de dies abans de l'#EdcampTornada enviarem a tots els participants un correu recordatori amb tota la informació a tenir en compte i amb el mapa de sessió definitiu, per tal que l'experiència d'aquest Edcamp Online sigui la millor possible!

Organitzadors

Mapa de sessions

Accedeix aquí i troba la sessió del teu interès!

Inscriu-te i participa!

Omple el formulari i vine a compartir els teus coneixements

Contacta

Si tens algun dubte sobre el projecte edcamp, estarem encantats de donar-te resposta. Anima’t i participa-hi!

PUJAR