Edcamp UEC 2020

Edcamp UEC Online

Us convidem a participar en el primer Edcamp UEC Online! 

Degut a la situació d’excepcionalitat que estem vivint hem decidit donar aquest nou format a la trobada. L’objectiu és el de seguir compartint experiències, coneixements, dubtes i tot allò que cregueu convenient referent al món de la  UEC. Creiem que és important mantenir viu un any més aquest espai de trobada entre professionals.

Si ja has participat en algún EdCamp o no però t’interessa tot allò que envolta el dia a dia de les Unitats d’Escolarització Compartida t’animem a ser-hi present. Participa-hi!

Aquest EdCamp online s’organitzarà i es celebrarà a través de videoconferències simultànies el proper dijous 25 de juny.

De la mateixa manera que en els EdCamps presencials, aquest EdcampUEC online és una trobada oberta basada en sessions debat/conversa a partir de temes proposats per totes les persones participants. Cada participant aporta els seus coneixements, experiències, recursos, reptes i tot allò que creu que pot ajudar a la comunitat educativa.

La proposta de temes de conversa es realitzarà previ a la sessió de l’EdCampUEC on line . Des d’avui fins al 21 de juny podeu accedir al  Padlet i proposar què voleu compartir com a tema de conversa. L’equip organitzador de l’EdCampUEC online organitzarà aquests temes per crear el mapa de sessions amb els enllaços a les videoconferències per tal de compartir-ho amb vosaltres abans del 25 de juny.

La idea és que així els i les participants puguin anar pensant en quina conversa els interessa més participar i el link per accedir-hi.

Animeu-vos i inscriviu-vos a l’EdCampUEC online, aporta el teu granet de sorra i compartim plegades.

Us esperem el proper 25 de juny!

 

Data i horari

Dijous 25 de juny de 9:45 h a 12:15 h.

 • 9.45 Benvinguda i presentació
 • 10:00 - 10:55  1a sessió de conversa 
 • 10:55 - 11:05 Canvi de sessió i breu pausa.
 • 11:05 - 12:00 2a sessió de conversa 
 • 12:00-12:15 Comiat 

 

Equipament

Indicacions/orientacions per fer un bon debat online

 • - Abans de començar l'Edcamp, assegura't que tens bona connexió a Internet, bateria a l'ordinador, tauleta o mòbil i no hi ha cap problema amb la càmera i micròfon.
 • - Utilitza auriculars, així evitaràs que la resta de participants sentin sorolls de fons i que es puguin acoblar a la conversa.
 • - Si utilitzes mòbil o tauleta, descarrega't l'app de Meet de Google, si utilitzes ordinador, utilitza el Chrome com a navegador.
 • - Pots descarregar-te l'extensió del Chrome pel Meet "Google Meet Grid View", així podràs veure a tots els participants alhora a la pantalla ;-)
 • - Si durant l'Edcamp Online la connexió no et va bé del tot, surt de la videoconferència i torna a entrar. També pots provar de desactivar la càmera.
 • - Finalment, recomanem desactivar el micròfon quan no estiguis parlant, ja que així el so de la conversa serà molt més net. Quan vulguis participar, torna'l a activar i digues la teva. I sobretot, no tinguis vergonya ni por a dir el que penses i sents, que el format online no et privi de gaudir d'un gran matí ple d'aprenentatges i bons moments!
 • Un parell de dies abans de l'Edcamp Online, enviarem a tots i totes les participants un correu recordatori amb tota la informació a tenir en compte i amb el mapa de sessió definitiu, per tal que l'experiència d'aquest 1r Edcamp Online sigui la millor possible!

Organitzadors

Mapa de sessions

Accedeix aquí i troba la sessió del teu interès!

Inscriu-te i participa!

Omple el formulari i vine a compartir els teus coneixements

Contacta

Si tens algun dubte sobre el projecte edcamp, estarem encantats de donar-te resposta. Anima’t i participa-hi!

PUJAR