Edcamp #EdcampEF2 2021

#EdcampEF2

La finalitat de l' #EdcampEF2 serà promoure la reflexió i el diàleg sobre diferents temàtiques i qüestions que envolten l'Educació física seleccionades pels propis participants. Mitjançant les aportacions de tots els/les participants es dibuixaran els reptes i escenaris als que s'enfronta l'Educació física en l'actualitat.

En el següent Padlet podeu escriure els temes sobre els quals us agradaria debatre en la jornada i podeu votar les temàtiques suggerides pels altres companys/es.

Esperem que sigui una jornada profitosa, útil i engrescadora que generi sinergies entre tots plegats i ens aporti una mirada crítica, constructiva i col·lectiva cap a l'Educació física.

Us esperem el dia 13 de març!

#EFTeam

Data i horari

Dissabte 13 de març de 10h a 12.45

10.00-10.15 Inici i presentació de la sessió
10.15-11.15 Primera ronda de debats
11.15-11.30 Descans 
11.30-12.30 Segona ronda de debats
12.30- 12.45 Tancament i comiat

Equipament

Consells per a fer un bon debat a l'Edcamp Online:

- Abans de començar l'Edcamp, assegura't que tens bona connexió a Internet, bateria a l'ordinador, tauleta o mòbil i no hi ha cap problema amb la càmera i micròfon. 

- Utilitza auriculars, així evitaràs que la resta de participants sentin sorolls de fons i que es puguin acoblar a la conversa.

- Si utilitzes mòbil o tauleta, descarrega't l'app de Meet de Google, si utilitzes ordinador, utilitza el Chrome com a navegador. 

- Pots descarregar-te l'extensió del Chrome pel Meet "Google Meet Grid View", així podràs veure a totes les participants alhora a la pantalla ;-) 

- Si durant l'Edcamp Online la connexió no et va bé del tot, surt de la videoconferència i torna a entrar. També pots provar de desactivar la càmera.

- Finalment, recomanem desactivar el micròfon quan no estiguis parlant, ja que així el so de la conversa serà molt més net. Quan vulguis participar, torna'l a activar i digues la teva. I, sobretot, no tinguis vergonya ni por a dir el que penses i sents, que el format online no et privi de gaudir d'un gran matí ple d'aprenentatges i bons moments!

Un parell de dies abans de l'Edcamp Educació Física, enviarem a totes les participants un correu recordatori amb tota la informació a tenir en compte i amb el mapa de sessió definitiu, per tal que l'experiència d'aquest Edcamp Online sigui la millor possible!

 

Gràcies!

Organitzadors

Mapa de sessions

Accedeix aquí i troba la sessió del teu interès!

Inscriu-te i participa!

Omple el formulari i vine a compartir els teus coneixements

Contacta

Si tens algun dubte sobre el projecte edcamp, estarem encantats de donar-te resposta. Anima’t i participa-hi!

PUJAR