Edcamp Taller Edcamp (Barcelona) 2019

01-06-2019

Carrer de Roc Boronat, 138
Taller Edcamp (Barcelona)

Taller Edcamp: Gènere, Tecnologia i Educació

El dissabte 1 de juny, en el marc del Women in Technology Day, et convidem a viure amb nosaltres un taller vivencial on experimentaràs la metodologia edcamp i  t'emportaràs un munt d’aprenentatges i recursos al voltant del Gènere, la Tecnologia i l’Educació.

Es farà al Campus Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra, de 10 a 15h. L'equip del projecte Edcamp - Fundació Jaume Bofill impulsa aquest taller, que serà facilitat per mentores i mentors de la Xarxa de Mentoria Edcamp.

La proposta que et fem és que vinguis a dir la teva al voltant de com introduir la perspectiva de gènere i la coeducació a l'educació tecnològica a la teva escola, universitat o comunitat educativa. Ho faràs acompanyada d’un grup de persones amb inquietuds i motivacions semblants a les teves: l’aprenentatge entre iguals és el tret principal d’un edcamp!

Qualsevol persona de la comunitat educativa o interessada en la transformació educativa hi està convidada. Què vol dir això? Que si ets docent, mestre/a, alumna, mare o pare, educador/a o simplement et motiva l’educació, no et pots perdre aquesta oportunitat!

A més, t'emportaràs un munt de recursos per si després vols organitzar el teu propi edcamp al teu territori o comunitat!

I si vols saber-ne més, abans d’inscriure’t al taller Edcamp sobre Gènere, tecnologia i Educació, fes-li una ullada al següent vídeo:

 

 

T’hi esperem! Vine, participa i transformem l’educació!

Data i horari

Data: 01/06/2019

Horari: 10-15h

Lloc

Carrer de Roc Boronat, 138 Taller Edcamp (Barcelona)

Vegeu mapa

Àpats

S'oferirà un petit esmorzar durant la jornada. A més, hi haurà servei de cafeteria disponible durant tot el matí.

Organitzadors

Col.laboradors

Agraïm tota l'ajuda i el suport ofert per fer realitat Edcamp Taller Edcamp (Barcelona) 2019 a:

Propers edcamps

 • edcamp
  Edcamp 0-3 (Barcelona)

  25-01-2020

  #Edcamp03 és un espai d'aprenentatge entre iguals gratuït on els participants sereu els protagonistes de crear nous aprenentatges i fer Xarxa

 • edcamp
  #rubicity

  29-02-2020

  Edcamp educatiu que es realitzarà a la ciutat de Rubí. Serà un Edcamp obert a tots els mestres i professors/es de les escoles públiques i concertades.

 • edcamp
  Frikis per la Ciència

  29-02-2020

  Sóm un grup d'estudiants que hem creat aquest Edcamp per reunir més estudiants amb un mateix gust en comú: la ciència.

Contacta

Si tens algun dubte sobre el projecte edcamp, estarem encantats de donar-te resposta. Anima’t i participa-hi!